Skip to content

Tàndem

Durada: 23’. Any: 2019. Directora: Alba Salmerón. Productora: Escac Films. Producció: Lide Telechea. Guió: Alba Salmerón. Fotografia: Lucía Ajúria. Idioma: català.

Pere Ribes és un nen d’Olot que comenta partits de futbol i és invident des que va néixer. La seva història va fer-se viral, però aquest documental pretén anar més enllà i descobrir la personatge que l’ha fet capaç de tot això: la seva mare.

 

Alba Salmerón 

Nascuda a Rosselló, Lleida, actualment viu a Barcelona. El cinema ha estat el motor de la seva vida, l’educació que no figurava en els llibres. L’herència i el coneixement del seu pare  ha esdevingut el seu ofici i la passió de la seva vida.

Va estudiar a l’INS Manuel de Montsuar i l’any 2018 es va graduar en direcció de documental a l’ESCAC ( Escola Superior en Cinema i mitjans audiovisuals de Catalunya). Tàndem ha estat el seu projecte final de carrera. Un viatge fascinant en la vida d’una mare que va haver de redescrobrir el significat de la vida quan el seu segon fill va néixer invident. Paral·lelament  forma part de l’equip de so directe com  auxiliar de so/2na microfonista en projectes de ficció com Lo Dejo cuando Quiera, Les del l’hoquei, Mira lo que has hecho o Benvinguts a la família entre altres.

Back To Top