Skip to content

Negre de merda

Durada: 20’. Any: 2018. Director: Manel Serrat. Productora: Un Capricho de Producciones. Producció: Belén Sánchez, Santi Suárez. Guió: Georgina Torrado. Música: Daura Mangara. Fotografia: Abril Martí. Idioma: català.

El Daura és immigrant de segona generació, un jove fruit de dues cultures, de dues maneres d’entendre el món i de sentir la religió. De ben petit, va viure la violència a casa i els prejudicis racials al carrer. Un seguit de males decisions van dur-lo a passar tres anys a la presó.

 

Manel Serrat 

Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Comença la seva carrera professional a partir d’unes pràctiques a la productora Goroka de Barcelona on realitza diversos treballs audiovisuals com a ajudant de càmera, realització i ajudant de postproducció en el muntatge de diversos projectes. A nivell freelance, sota la marca @mlebowskyprod, ha realitzat diversos videoclips com a director, guionista i realitzador, de diversos grups de música a nivell local com Germà Negre, Roko Banana, P.A.W.N. GANG, Daura Mangara i Micos i Koalas. Ha dirigit el curtmetratge Diez Millones, produït pel Centre Cannan per reinserir persones amb addiccions i el curtmetratge documental Negre de Merda. Actualment està treballant com a codirector, càmera i muntador d’un documental sobre el teatre independent juntament amb Mak Dzanovic i Isaki Lacuesta.

Back To Top