Skip to content

Mareas ocultas

Durada: 11’. Any: 2019. Directora: Mònica Cambra. Productora: Universitat Pompeu Fabra. Producció: Mònica Cambra. Guió: Mònica Cambra. Música: Àlex Illici. Fotografia: Albert Grinyó. Idioma: castellà.

Emoció cap a una mar que ara està més contaminat que mai i que ja no és només blau. Ara el poblen milions de colors en forma de plàstics. Veiem aquesta realitat des del punt de vista d’uns pescadors i el dia a dia en la seva jornada laboral

 

Mònica Cambra

Estudiant de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, durant els últims anys ha participat en la creació de diversos projectes audiovisuals vinculats al món de la ficció i del documental. Ha codirigit el curtmetratge Els esvaïts i ha participat en la creació i direcció de documentals com Màrmara, La Nau Bostik o Marees Ocultes. Durant els primers anys d’estudis ha coguionizado també projectes com el llargmetratge de ficció Margo o la sèrie televisiva El Jardí d’Eva. Actualment està escrivint un llargmetratge de ficció per a la productora Mr. Miyagi i desenvolupant un projecte de llargmetratge com a treball de final de grau.

Back To Top