Skip to content

Entre raíles

Durada: 24’. Any: 2018. Directors: Delfina Spratt, Àlex Puig. Productora: Máster en Teoría y Práctica del Documental Creativo (UAB). Producció: Delfina Spratt. Guió: Delfina Spratt, Àlex Puig, Sarai Rua, Daniella González. Música: Benjamín Molina. Fotografia: Sarai Rua, Àlex Puig. Idioma: castellà.

Un maquinista conviu amb una càrrega més pesant que el mateix tren: la responsabilitat de frenar la màquina quan apareix una persona a les vies sabent que no aconseguirà aturar la marxa. Sense baixar del tren els maquinistes ens explicaran les conseqüències d’haver de prémer el fre d’emergència.

 

Delfina Spratt

Delfina es graduada en periodisme i història de l’art. Durant la seva carrera professional, ha produït L’altra cara del boom immobiliari”, un documental que tracta la crisi de l’habitatge en la ciutat de Buenos Aires. Ha participat en el fòrum cultural de la organització politicosocial Patria Grande, a l’Argentina, on va filmar el curt, juntament amb companys d’estudis, Vientos de Pueblo, un documental que explica la historia de “la murga”, els Matadors de Balvanera. Durant l’any 2017 va treballar en el departament de comunicació del parlament de Mercosur.

Àlex Puig

Graduat en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha après l’ofici de la fotografia de manera autodidacta a partir de la captura de moviments socials, la natura i la experiència viatgera. Ha treballat en diferents publicacions escrites com a reporter, fotògraf i redactor en seccions que van des de cultura fins a moviments socials al voltant de la ciutat de Barcelona. També ha participat en la producció de diferents curts documentals al llarg de la seva carrera professional. Paral·lelament, va ser un dels impulsors del projecte periodístic conegut com LaColumna.cat on va desenvolupar les funcions de cap de secció de fotoperiodisme, columnista i càmera. Avui en dia treballa com a video reporter i fotògraf freelance.

Back To Top