Skip to content

El dia de los conectados

Durada: 24’. Any: 2019. Directors: Carles Bosch, Nabil Bellahsense, Sara Rancaño, Elvira Gálvez, José M. Restrepo. Productora: Escuela Int. de Cine y TV. San Antonio de los Baños, Lastor Media. Guió: Carles Bosch. Fotografia: Sofía Amadori. Idioma: català, castellà.

A la plaça principal de San Antonio de los Baños (Cuba) hi ha connexió wifi i el dia de Sant Valentí tots volen parlar amb les persones que estimen que viuen a l’estranger.

 

Carles Bosch

Cineasta i periodista, ha obtingut el reconeixement nacional i internacional per la seva nominació als Oscar pel documental Balseros (2003), i ha estat guanyador dels premis Goya i Gaudí pel documental Bicicleta, cullera, poma ( 2010), on relata la lluita contra l’Alzheimer de Pascual Maragall, expresident de la Generalitat. Anteriorment va treballar com a reporter internacional a la guerra entre Iran i l’Iraq, l’ocupació soviètica de l’Afganistan, la guerra dels Balcans, la primera guerra del Golfo y els enfrontaments a Irlanda del Nord, entre d’altres. Va ser cofundador del mític programa de Televisió de Catalunya 30 minuts. 

Nabil Bellahsene

És un director de 32 anys nascut a Algèria que va emigrar a França als 14 anys. Ha estudiat Cinema a la Universitat de Bordeaux, París i Califòrnia, i pertany al col·lectiu artístic de Bordeaux, Kloudbox. Està escrivint el seu primer llargmetratge titulat Metamorfosi.

Elvira Gálvez

És una directora i periodista peruana de 26 anys que ha realitzat curtmetratges documentals sobre la cultura i les arts. Durant el 2018 va estudiar cinema arreu del món: Cuba, Panamà i Guatemala. Amant de la fotografia, actualment està treballant en el seu projecte de llargmetratge documental.

Sara Rancaño

És una directora i periodista nascuda a Barcelona. Durant els seus 12 anys a Televisió Espanyola, ha produït reportatges per al prime time i ha treballat al programa Informe Semanal. Ha rodat el curtmetratge Història d’unes llavors per a una ONG i el 2017 va començar el projecte Billet en blanc.com amb l’objectiu de crear vídeos sobre la solidaritat i crear consciència a través dels viatges que ha realitzat per tres continents.

Jose M. Restrepo

És un cineasta amb prop de 25 anys d’experiència com a productor en aproximadament 1000 documentals de diversos formats i durada. 3 llargmetratges narratius i 20 vídeos experimentals, així com 14 premis nacionals i internacionals. És professor i coordinador del laboratori d’Investigació Documental FICCIÓ al Politècnic Colombià Jaime Isaza Cavitat.

Back To Top