Skip to content

267 dies amb 3 pallassos

Durada: 30’. Any: 2019. Directora: Laia Navarra. Producció: Cia. de Comediants La Baldufa, Laia Navarra. Guió: Laia Navarra. Música: Òscar Roig. Fotografia: Laia Navarra. Idioma: català.

Durant 267 dies convivim amb la companyia de comediants lleidatana La Baldufa, fent el seguiment de les diferents fases creatives: assaigs, disseny d’escenografia, vestuari, música… del darrer espectacle realitzat per la companyia, estrenat el dia 2 9 a la Llotja de Lleida. Una finestra oberta a les entranyes del món del teatre.

 

Laia Navarra 

Nascuda a Lleida, després de llicenciar-se en comunicació audiovisual a la UAB, treballar en diferents mitjans de comunicació (ràdio i televisió) i departaments de disseny i màrqueting,  decideix apostar pel món freelance i especialitzar-se en branding audiovisual. Ho fa fusionant vídeo, fotografia i disseny gràfic. Sempre amb un estil minimalista i senzill que permet connectar una marca amb el seu públic objectiu a través de les emocions.

Ha anat compaginant els treballs corporatius amb altres projectes més personals com l’edició del documental de l’alpinista lleidatà Juanjo Garra Al redós d’un gegant. Lhotse 8.516.

267 dies amb 3 pallassos és el seu primer treball documental, realitzat al més pur estil freelance, sent ella mateixa qui s’encarrega de la direcció, l’enregistrament de les imatges i l’edició.

Back To Top