Skip to content

KIMI NO SUIZŌ O TABETAI (‘Vull menjar-me el teu pàncrees’)

Animació (Japó)

Durada: 108’. Any: 2018. Direcció: Shinichiro Ushijima. Productora: Your Pancreas Anime Film Partners. Producció d’animació: Keiji Mita. Direcció artística: Yukako Ogawa. Guió: Shinichiro Ushijima. Fotografia: Mayuko Koike. Direcció 3D CG: Koremi Kishi. Edició: Yumi Jinguji. Direcció de so: Shōji Hata. Efectes de so: Noriko Izumo. Música: Hiroko Sebu. Producció d’animació: Keiji Mita. Estudi d’animació: Studio Voln.

Aquesta és la història d’una noia amb una malaltia pancreàtica terminal, d’un noi que li guarda el secret i d’una relació que encara no té nom.

Jo és un estudiant d’ensenyament secundari. No té cap interès pels altres i es passa el dia llegint llibres tot sol. Un dia, en una sala d’espera d’un hospital, troba el llibre Conviure amb la malaltia, que és el diari secret de Sakura Yamauchi, una noia popular de la seva classe. Hi relata que li han diagnosticat una malaltia pancreàtica terminal, que ha decidit no explicar-ho a ningú i esprémer el temps que li queda de vida.

Malgrat el menyspreu inicial d’en Jo, l’actitud de la noia fa que el seu cor s’endolceixi a poc a poc. Aquests són els records primaverals d’una noia que conviu amb una malaltia terminal, d’un noi que li guarda el secret i d’una relació que encara no té nom.

Back To Top