Skip to content

KIMI NO SUIZŌ O TABETAI (‘Vull menjar-me el teu pàncrees’)

Animació (Japó)

Durada: 108’. Any: 2018. Direcció: Shinichiro Ushijima. Productora: Your Pancreas Anime Film Partners. Producció d’animació: Keiji Mita. Direcció artística: Yukako Ogawa. Guió: Shinichiro Ushijima. Fotografia: Mayuko Koike. Direcció 3D CG: Koremi Kishi. Edició: Yumi Jinguji. Direcció de so: Shōji Hata. Efectes de so: Noriko Izumo. Música: Hiroko Sebu. Producció d’animació: Keiji Mita. Estudi d’animació: Studio Voln.

Aquesta és la història d’una noia amb una malaltia pancreàtica terminal, d’un noi que li guarda el secret i d’una relació que encara no té nom.

Jo és un estudiant d’ensenyament secundari. No té cap interès pels altres i es passa el dia llegint llibres tot sol. Un dia, en una sala d’espera d’un hospital, troba el llibre Conviure amb la malaltia, que és el diari secret de Sakura Yamauchi, una noia popular de la seva classe. Hi relata que li han diagnosticat una malaltia pancreàtica terminal, que ha decidit no explicar-ho a ningú i esprémer el temps que li queda de vida.

Malgrat el menyspreu inicial d’en Jo, l’actitud de la noia fa que el seu cor s’endolceixi a poc a poc. Aquests són els records primaverals d’una noia que conviu amb una malaltia terminal, d’un noi que li guarda el secret i d’una relació que encara no té nom.

Curtmetratge d’inauguració

CONDAMNED

Durada: 12’. Any: 2018.  Director: Octavi Espuga.  Productora: Impulsa Films. Producció: Salva Sánchez, Octavi Espuga.  Guió:Salva Sánchez, Octavi Espuga.  Música: Sergi Hogaku.  Fotografia: Olmo Sobrino. Intèrprets: Alfonso Delgado, James Nield, Agnés Sánchez Puyal, Fran Farré.  Idioma: Castellà.

Jack, un home vell i feble, viu reclòs en una fosca i lúgubre capella subterrània. Turmentat pels fantasmes del seu passat, intentarà escapar cap al món exterior, però un terrible secret sortirà a la llum per impedir la seva sortida. Jack haurà de lluitar amb totes les seves forces per aconseguir fugir d’aquest maleït lloc i també de si mateix.

Curtmetratge de cloenda

NUNCA TE DEJÉ SOLA

Durada: 18’. Any: 2019.  Directora: Mireia Noguera.  Productora: MAMMUT FILMS  Producció: Jana Llopart.  Guió: Mireia Noguera.  Fotografia: Gina Ferrer. Música: Miquel Coll. Intèrprets: Nora Navas, Claudia Pons, Valeria Miguel.  Idioma: Castellà.

2019. VI Premi Lleida Visual Art. 52 Festival Int. de Cinema Fantàstic de Catalunya, Sitges, Secció Oficial Curtmetratges.

La Claudia, una adolescent que sempre ha sentit un estrany rebuig per la seva mare, l’acompanya a netejar la casa familiar on solien estiuejar. Un cop allà, la Claudia es troba amb els fantasmes del seu passat i es veu obligada a enfrontar-se a la veritat de la qual porta escapant-se tota la vida.

 

Sessió de curtmetratges de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida

Cicle Formatiu de Grau Superior
Direcció: Òscar Sánchez


Suspesos

Durada: 2′ 01”. Intèrprets: Júlia Bertran, Miquel Rodríguez, Gemma Rué.


La casa

Durada: 5′ 22”. Intèrprets: Marta Andreu, Sabina Francés, Quim Roca, Lluís Sauch.


Mi reino por un piti

Durada: 8′ 11”. Intèrprets: Giorgio Bottoni, Paula Honrubia, Erik Varea.


Felicitat

Durada: 3′ 32”. Intèrprets: Joan Dalmases, Irene Herrera.


Vamos a hacerlo

Durada: 4′ 49”. Intèrprets: Sara Bayoumi, Joan Dalmases, Irene Herrera.


Cap d’any

Durada: 2′ 20”. Intèrprets: Giorgio Bottoni, Paula Horrubia, Erik Varea.


Truco o trato?

Durada: 2′ 57”. Intèrprets:  Sara Bayoumi, Giorgio Bottoni.


Truco o trato? – 2

Durada: 3′ 30”. Intèrprets: Erik Varea, Irene Herrera.


¿Algú ha pagat el lloguer?

Durada: 5′ 30”. Intèrprets: Sabina Francés, Miquel Rodríguez, Gemma Rue Lluís Sauch.


Dama d’honor

Durada: 8′ 11”. Intèrprets: Marta Andreu, Júlia Bertrán, Quim Roca.


Vete

Durada: 1′ 54”. Intèrprets: Júlia Bertrán, Gemma Rué.


Mi primera vez

Durada: 2′ 33”. Intèrprets: Quim Roca, Miquel Rodríguez.


¿Qué habéis salido antes?

Durada: 2′ 54”. Intèrprets: Marta Andreu, Sabina Francés, Lluís Sauch.


On és la pota de conill?

Durada: 3′ 19”. Intèrprets: Giorgio Bottoni, Paula Honrubia, Erik Varea.

Back To Top